Bodysound yoga® Joogaopetus

Kehon ja mielen rauhoittamista joogan avulla

Saara Tallqvist tuo musiikin osaksi harjoitusta ja voit tilata hänet erilaisiin tapahtumiin. Erityisosaamista ovat yin jooga, äänimaljarentoutus, meditaatio, Bodysound yoga®

Tulossa heinäkuussa: Bodysound yoga – Löydä sisäinen äänesi retriitti

Tervetuloa kesäiselle yhden yön joogaretriitille Tuomiston kartanoon 2.-3.7.2024, jossa mieli ja keho pääsevät virittymään harmonisessa ympäristössä. Hemmotteleva retriittikeskus sijaitsee keskellä luontoa, jossa historiallinen kartano pihoineen mahdollistaa rentoutumisen, saunomisen ja uimisen kauniissa puitteissa. Maaliskuun ajan early bird tarjous, johon sisältyvät majoitus, ohjelma ja täysihoito kartanossa.

Tutustu lisää: https://www.tuomistonkartano.fi/tapahtumat/2024/7/lyd-sisinen-nesi-retriitti-saara-tallqvist 

Bodysound yoga®

“Laulu ja puhe ovat ihmiselle mitä luontaisin ilmaisun väline. Saara Tallqvistin kehittämässä, aivan uudessa metodissa yhdistetään joogan ja äänenhuollon salat kokonaisuudeksi, jossa sisäinen äänesi pääsee virtaamaan luonnollisesti ja vapaasti.” Harjoituksessa käytetään äänen värähtelyä, tietoista läsnäoloa, kurkkuchakran aktivointia, hengitystekniikoita ja äänen tuottamista omalla keholla. Kokemus vapaan äänen luomisesta osana joogaharjoitusta on tuonut paljon positiivisia kokemuksia oman äänen löytämisestä.

Yin jooga

Maanantai klo: 17:30-18:30, Heinolan uimahallin peilisali

Kertamaksu 10 €, maksutapoina mobilepay/kortti/käteinen tai e-passi/smartum

Tunnit sisältävät rauhallisia ja kehoa helliviä liikkeitä. Harjoitus hoitaa faskiaa ja niveliä, sekä rauhoittaa mieltä. Tunnit jatkuvat 31.5.2024 asti.

Saapuminen tunnille: 

Etukäteen ilmoittautumista ei tarvitse. Heinolan uimahallin alakerrassa, omalla sisäänkäynnillä löytyy kuntosali ja peilisali. Mahdollisuudet lukolliseen kaappiin ja peseytymiseen. Ohjaaja on vastassa 15 min. ennen tunnin alkua, jolloin voi myös hoitaa käyntimaksun.