Hyvinvointia musiikista

Klikkaa joogaretriittiin

Bodysound yoga® – Löydä sisäinen äänesi. Joogaretriitti musiikin ja äänenhuollon parissa kauniissa luonnon maisemissa Pirkanmaalla. Tavataan Tuomiston kartanolla 2.-3.7.2024

Yhteisömuusikon erikoistutkinto yhdisti muusikon ja psykiatrisen sairaanhoitajan osaamisen

Saara Tallqvist on musiikin hyvinvoinnin ammattilainen. Hän on työskennellyt yhteisömuusikkona psykiatrian suljetuilla osastoilla ja luennoinut musiikin hyvinvointivaikutuksista mielenterveyteen.

Saara Tallqvist on työskennellyt pitkän sekä kattavan uran psykiatrisena sairaanhoitajana. Hänen työnkuvaan on kuulunut akuuttihoitotyön lisäksi mielenterveyden arviointi päivystyksessä, iäkkäiden erikoissairaanhoito, mieliala- ja psykoosilinjoilla työskentely ja kuntoutushoidon lisäksi psykiatrian poliklinikoilla työskentely.

Inspiraatio musiikin hyvinvointivaikutuksista sai alkunsa psykiatrian kuntoutusosaston ryhmätoimintojen kautta, kun Saara Tallqvist havaitsi tarpeen musiikin laajempaan käyttöön osana psykiatrisen potilaan hoitoa. Muusikkona ja artistina toimiva laulaja sai yhdistettyä kaksi vankkaa osaamista kokonaisuudeksi “Hyvinvointia musiikista”. Tästä inspiroituneena myös kehonhuolto ja äänenkäyttö on yhdistynyt joogaopettajan ohjauksessa muotoon, jossa sisäinen ääni pääsee virtaamaan luonnollisesti ja vapaasti: https://saaratallqvist.fi/bodysound-yoga/

Saaran voit tilata luennoimaan, pitämään lyhytkursseja, virkistämään tykypäivää tai esimerkiksi konsultoimaan sopivan musiikkitilan luomisessa työyhteisöösi!